جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

طالبان اسرای نظامی را آزاد کرد

طالبان اسرای نظامی را آزاد کرد شورای امنیت ملی افغانستان از پایان تبادل زندانیان و آزادی نیرو‌های کماندوی ارتش از بند طالبان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 03
کد خبر: ۵۷۴۶۹

به گزارش راهبرد معاصر از کابل، دفتر مطبوعاتی شورای امنیت ملی افغانستان امروز اعلام کرد: نیرو‌های کماندوی ارتش از بند طالبان آزاد شدند و دولت افغانستان نیز زندانیان طالبان را رها کرد. فقط آن دسته از زندانیان طالبان آزاد نشده اند که رهایی آن‌ها با اعتراض‌های جهانی مواجه بود.

فرانسه، آلمان و استرالیا از دولت افغانستان خواسته بودند هفت زندانی خطرناک طالبان را که در کشتن نظامیان این دو کشور دست دارند از زندان آزاد نکند. هر چند شورای امنیت ملی افغانستان شمار اسرای آزاد شده ارتش را اعلام نکرده است، اما قبل از این دولت افغانستان خواستار آزادی بیست و دو کماندوی افغان شده بود.
با تکمیل شدن روند آزادی پنج هزار زندانی طالبان انتظار می‌رود مذاکرات صلح میان طالبان و دولت افغانستان نیز به زودی آغاز شود.
 
 
کشته شدن چهار پلیس و یک روحانی در افغانستان
چهار نیروی پلیس و یک روحانی در حمله افراد مسلح ناشناس در دو استان جنوب شرقی افغانستان کشته شدند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از کابل، «عادل حیدر» مسئول مطبوعاتی فرماندهی پلیس استان خوست امروز اعلام کرد: چهار نیروی پلیس در حمله امروز افراد مسلح ناشناس در شهر «خوست» کشته و یک تن دیگر زخمی شدند. این حادثه حین گشت زنی نیرو‌های پلیس رخ داد.
دفتر مطبوعاتی استانداری پکتیا نیز امروز اعلام کرد: طالبان یک روحانی و یک قاری قرآن را در شهرستان «سمکنی» به ضرب گلوله کشتند. مهاجر از روحانیون صلح طلب پکتیا بود.
وزارت دفاع افغانستان هم در بیانیه‌ای اعلام کرد: ارتش افغانستان از وقوع هفتاد انفجار در استان‌های زابل و قندهار جلوگیری و هفتاد حلقه مین را در این دو استان کشف و خنثی کرد.
 
خبرگزاری صدا و سیما
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار